Hier, op deze blog, beleef je een on-set ervaring. Mijn blog en andere blogs over het maken van films, is waarschijnlijk de beste manier om de ambachtelijke basis van het maken van films aan te leren en creatief geïnspireerd te raken. Ikzelf heb in de loop der jaren online zo veel geleerd (want ik heb nooit lessen gevolgd bij een filmschool), en adviseer altijd aan filmmakers van welk niveau dan ook dat ze zoveel mogelijk informatie gebruiken van geloofwaardige blogs en online bronnen om hun kennis voortdurend verder te ontwikkelen. Dit is de reden waarom ik zelf ook een blog heb opgericht: ik wil graag mijn kennis delen.

Films en zoveel meer!

Mijn persoonlijke blog geeft lezers waardevolle en inzichtelijke informatie over de filmindustrie. De updates op mijn site volgen elkaar misschien niet zo vaak op zoals te zien is bij andere blogs, maar ik ga voor kwaliteit en besteed tijd en aandacht aan elk artikel. Via mijn blog behandel ik een breed scala aan onderwerpen uit de filmwereld zoals de beste films van 2017, de films die je moet hebben gezien in je leven, Oscarnominaties, de beste acteurs, filmfestivals in Nederland die je zeker niet mag missen en nog zoveel meer.

Er zijn ontelbare geweldige blogs te vinden op het internet over het maken van films, en ook hier lees je heel wat interessante zaken, als mijn passie voor casino’s no deposit. Dit gezegd hebbende, na verloop van tijd wil ik uiteraard mijn blog bijwerken met nieuwe artikelen. Voel je vrij om te reageren of me te contacteren als je suggesties mocht hebben voor waardevolle aanvullingen van mijn blog. Zorg er vooral ook voor dat je je abonneert op mijn nieuwsbrief om updates van toekomstige artikelen, reviews en nog veel meer te ontvangen!